Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Pinky World
Diary ~~ Mustache ~~ Linkies ~~ Shout



Kakak Baik kita :>
Saturday, 10 December 2011 | 0 comments
Hi korgg :> Jumpe lagi. Hari ni tak tahu meyy nak cerita ape,so. cerita psal kakak aku je lah eh? Bace tau!
Nama penuh kakak aku ni Farah Nabilah. Nampak takk picture tu? Tu lah kakak omeyy kita.
Die nie baik, lembut sangat -.- Kalau aku ade cerita sedih or what ever aku cerita dkt die ni lah :) Kiteorg lahir dlm bulan yang same tau. So? Mybe sebab tu lah muke kiteorg same sikit :) Kadang kadang org confuse mana satu aku mane satu kakak aku. Hahaha. Ok, Die ni cantik sebenarnye tapi aku lagi cantik! Hahaha.
Ok gurau je :) Die ni sayang aku sangat sangat tau, Tapi biase ahh tak tunjuk lah tuu :D Aku sayang die jugak.
Die nie tak suke org ckp buruk psal family die. Memang die marah lah kan -.- Lagi satu kalau ade org nak kenal dgn die or nak couple dgn die,Mesti die mintak advice aku :) Sweet tak kiteorg :D Haa? Ok lah sayang sayang ku aku dah tak tahu nak ckp ape lagi :) Kbaii dear :)

Older Post | Newer Post