Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Pinky World
Diary ~~ Mustache ~~ Linkies ~~ Shout



Kisah Adik Omeyy Saya
Wednesday, 14 December 2011 | 0 comments
Hihooo peeps. Hari ni nak cerita pasal adik angkat aku yang omeyy ni. Nama die nurul fazrin. Age die 13 in this year lah. Ok. Die ni baik gila. Comell :> Kadang kadang suka buat lawak. Aku kenal dengan die ni since aku nampak die senyum dekat aku. Aku tengok die ni mcm baik je. Aku try lah nak tegur die dlm facebook.Tegur punya tegur aku pun mintak lah die jadi adik aku. Aku terhingin gila nak ajak die hang dengan aku. Tapi nak buat acano mase tak mengizinkan -.- Cett,Poyo gila ayat aku :D Die ni lain lah dari adik angkat aku yang sebelum ni. Kiranye die bi special lah dohh XD Sayang gila dekat budak comel. Aku dah anggap die ni mcm adik aku sendiri kot. Siape kacau die siap ahh! Hahaha. Ok. Aku merepek -.-
Haa. Tu jela story pasal budak kecik ni. Bye Bye readers :)

Older Post | Newer Post