Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Pinky World
Diary ~~ Mustache ~~ Linkies ~~ Shout



Kisah buah hati saya :>
Sunday, 11 December 2011 | 0 comments
Hi peeps. Hari ni aku nak cerita pasal buah hati saya :) Ok nama penuh die azizul rarizi, Nama bapak die aku tak tahu dohh :D Nampak picture tu. Haa tu lah sayang saye. Kiteorg couple tak ade lah lame sangat. Baru 9 or 8 bulan je. Kiteorg dah lame kenal. Just tak pernah bertegur. Since kite msuk sekolah menegah. Baru kiteorg kenal. Nak tahu mcm mane kiteorg boleh bertegur? Ok. Time tu ade hari sukan. Aku teman kawan aku sebab die ade acara hari tu. Lepas habis sukan tu. Aku dgn kwn aku OTW nak balik rumah. Kiteorg lepak kejap. Kwn aku nak date dgn bf die -.- Ok. Then sayang aku pun dtg lepak situ sekali. Aku dgn die borak borak. lepas tu aku nak balik,Time nak jln tu die mintak no aku :D Aku pun mcm malas nak ignore mamat ni sebenarnye :D Die pakse sngt aku pun bagi jela. Mlm esok nye die call aku lepas tu kiteorg pun kenal kenal. Ntah macam mane aku boleh cair dgn die. Since that time until now kiteorg couple lagi. Walaupun kejap putus then couple balik. Die ni kadang kadang baik. Kadang kadang tak -.-
Die ni lain dari lelaki yg aku pernah kenal. Aku sayang die dohh mcm susah je aku nak tinggal kan die :)
Love you my babyboo :D Muahhh :*

Older Post | Newer Post