Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Pinky World
Diary ~~ Mustache ~~ Linkies ~~ Shout



Adik iera
Saturday, 7 January 2012 | 0 comments
Haa, chakk aku datang lagi. now nak cerita psal budak baik comel :D ok, aku baru je kenal die ni. Tapi kiteorg ni dah macam lama kenal. sweet kan? Haha. Die ni lembut je budak nye sopan ah. Act aku tak kenal sangat die ni. Tapi umur die 14 and satu sekolah dengan aku. Kadang kadang aku suka gak borak dengan die. Die lain sikit, tak macam budak lain yang aku kenal, Korg ade? Haha. Ok nak tgok picture die? Tu dekat atas tu lah orang nye :)

Older Post | Newer Post