Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Pinky World
Diary ~~ Mustache ~~ Linkies ~~ Shout



Hari paling best ;D
Sunday, 22 January 2012 | 0 comments
Hi,sayang blogger ku :) Haa, Hari ni penat giloss. Sebab hari ni pergi wedding dua tempat kenyang aku.
Firstly, wedding cousin aku, Mula mula ayu datang rumah. die ajak aku pergi kalau tak memang malas lah aku nak pergi -.- Then pergi lah, pengantin dah nak bersanding baru kiteorang datang. Hahahaha. Sampai je terus pergi dekat mak ayu. Duduk kejap, then terus makan ;D Aku tak makan banyak sangat, Then ayu cerita lah ayah die ajak pergi wedding kawan ayah die, aku cakap lah untunglah. Dengan tetibe nye die ajak aku pergi sekali -.- Adik adik die macam excited je aku nak ikut sekali. Haa, lepas siap siap kejap dekat rumah ayu, kiteorg pun bergerak lah ke rumah kawan ayah ayu tu. Mula mula sesat jugak lah, dari pukul 2 lebih macam tu kiteorg gerak sampai je dekat rumah pengantin tu segan gila sebab dah ramai yang nak balik. hehehe.
Lepas je makan makan. Kiteorg ingat nak terus balik tapi, ayah and ibu ayu ajak pergi beli barang. Actually aku tengah pakai baju kurung kot time tu :/ Sumpah aku tak reti beli barang pakai baju kurung -.- Tapi watlek sudah lah kan? Hahaha, yang paling best nye kite orang pergi karaoke pakai baju kurung -.- Kesah pulak aku kan?
Hahaha, Tapi sumpah best adik beradik dorg sporting giloss lah, Nak balik tu tetbi dengar lagu ombak rindu <3 Sumpah tetibe rindu dekat Babyboo aku :'( Dalam dua or tiga hari lepas kan? Aku macam tak bertegur sangat dengan die. Ntah lah, aku pun tak tahu kenape. Haa, paling fundekk hari jumaat lepas, aku nampak die and tetibe je aku nak nages -.- Aku terus buat muka. And kawan kawan aku yang comel comel semua tanye aku kenape? Aku memang tak boleh ah kalau tengah sedih ada orang tanye "aku kenape" Memang aku meleleh lah nages dekat situ. Pelik kan? Tapi tu lah style aku. Sedih tahap cipan tau tak? Hari sabtu tu die mesej aku. Die mintak maaf bagai, sumpah time tu aku nages :'( And ada sorg kawan aku try untuk settle kan problem kiteorg, Baik kan die? ;D And aku pun rasa kesian dekat die, Maaf kan je lah :) And now kiteorng dah ok, Tapi tak mesej die pun hari ni. Sebab masing masing tak ade kredit. Hahaha :D
Sayang die gila babeng doh . Hee :) Ok lah sayang cukup lah untuk hari ni cerita aku. Bye Bye:)

Older Post | Newer Post