Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Pinky World
Diary ~~ Mustache ~~ Linkies ~~ Shout



Wanita :')
Saturday, 4 February 2012 | 0 comments
Hi and morning -.- Hari ni nak cerita psal wanita. Ape yang korg faham pasal wanita? Ok, wanita ni dorg sangat lembut. Hati dorg senang sangat terluke. And wanita senang menangis. Ade satu wanita ni, die sangat sangat lah baik. Aku tak tahu kenape si lelaki ni bagi harapan yang mengunung dekat die. Untuk bercinta semula. Perempuan kan kalau korg dah bagi harapan die mesti excited gila. Betul aku tak tipu -.- And wanita tersangat lah tak suke bila die diperbodoh kan or dipermain kan, sebab bagi die kalau lelaki tu dah prefect untuk die lelaki lain yang ade depan die hanye lah kawan semate mate. Cinta seorang wanita lain dari yang lain. Jadi kite patut hargai. Maybe tak semua wanita same macam ape yang aku cakap. Tapi masih ade segelintir wanita yang ingin kan diri nye di hargai oleh insan tersayang. And, cube korg fikir balik. Contoh lah korg bagi die bunge taik ayam pun dorg simpan. sebab? Orang yang die sayang bagi gila tak simpan ;D Aku tak tipu ok? Sekarang memang lah susah nak jumpe perempuan baik. Tapi kalau korg sendiri tak baik mane nak jumpe yang baik. So, bersyukur ;D
Kadang kadang kesian jugak tengok ade je perempuan yang selalu kena tipuu. Tapi, Aku tak cakap lelaki semua jahat, Semua pernah buat silap and selalu buat salah. Sebab kita manusia yang sangat lemah ;D

Older Post | Newer Post