Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Pinky World
Diary ~~ Mustache ~~ Linkies ~~ Shout



Cemburu!
Saturday, 17 March 2012 | 0 comments
Ok now aku nak cerita pasal cemburu. Cemburu ade macam macam kategori ;P Salah satunye:

Cemburu dengan kawan: Contoh: Kalau kawan kau tu lagi cantik dari kau. Kau mesti rase cemburu. Yela tiap tiap hari orang asyik puji kawan kau tu comel, cute, cantik, dan macam macam lagi. Haa, dari situ lah start rase menyampah dekat Kawan sendiri kan? Lepas tu, mula lah cari pasal. Mule mengumpat dekat belakang. Last last gaduh. Pelik --' Tak cukup dengan itu, ade lagi cemburu sebab lain. Cemburu sebab kawan lagi pandai. Ok, bagi aku cemburu yang ini bagus. Sebab bila kau tengok kawan kau pandai sangat. sampai exam semua result die bagus bagus. And kau rase tercabar. Dari situ lah persaingan yang sihat bermule ;D Yela kalau kite cemburu sebab kawan kite pandai mesti kite pun nak jadi pandai jugak. So, bagus lah tu kann? ;D

Cemburu dengan BF/GF: Contoh: haa, kalau yang ini tak pya aku cerita mesti korg tahu mcm mane kan?
Aku rse cemburu yang ini ok lah sebab cemburu dorg tu sebab dorg sayang nak tinggal kan bf or gf dorg. tapi kalau cemburu yang melampau. Susahlah, baik tak pya bercinta kalau cemburu mengalah kan orang yang dah berkahwin ;D

Sebenarnye ade banyak lagi tapi malas lah nak cerita, So, korg fikir lah sendiri elok ke tidak cemburu cemburu ni :) Kbaii!

Older Post | Newer Post